Archieven

Dit bericht is 899 keer gelezen

KRIMPENERWAARD – Op Stap in de Streek van Streekfonds Krimpenerwaard is een groot succes. Tot genoegen van Angelique Pottuit, één van de drijvende krachten achter het wandelevenement.

“We krijgen veel leuke reacties en mooie foto’s van deelnemers”, vertelt ze. “Allemaal zijn ze enthousiast over de routes en al het moois dat er onderweg te zien is.” In totaal hebben zo’n 550 mensen een deelnamekaart gekocht bij de voorverkoopadressen. Ook hebben tientallen mensen zich aangemeld als donateur van StreekFonds Krimpenerwaard, een uit vrijwilligers bestaande stichting die zich initiatieven ondersteunt die de cultuur en de natuur van de Krimpenerwaard behouden en/of versterken.

Bij Op Stap in de Streek is er keuze uit achttien verschillende routes van vijf en tien kilometer. De vrijwilligers van Wandelsportvereniging Op Stap hebben de routes ontworpen en ‘vlinderbordjes’ geplaatst. De nummers die daarop staan moeten de deelnemers op hun wandelkaart noteren. Wie minimaal vierroutes gelopen heeft, kan bij het voorverkoopadres een goodiebag met leuke spulletjes én een extra verrassing komen ophalen tot en met 16 juni. Bij de start kregen alle deelnemers al een groene ‘Op Stap in de Streek’-tas.

Op Stap in de Streek duurt nog tot en met 16 juni. Voor meer informatie: www.streekfondskrimpenerwaard.nl/opstapindestreek.

Dit bericht is 899 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief