Archieven

Dit bericht is 1436 keer gelezen

BERKENWOUDE – In de aanloop naar het evenement SamenLoop voor Hoop op 29 juni aanstaande in Lekkerkerk, organiseert één van de deelnemers alvast zijn eigen loop.

Rolf van Beek is lid van een deelnemend team aan de 24-uurs wandelestafette omdat hij aan den lijve heeft ondervonden wat kanker met je doet, zowel geestelijk als lichamelijk. Hij is na een succesvolle behandeling genezen van prostaatkanker en zet zich nu graag in om geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding zodat nog meer onderzoek gedaan kan worden ter voorkoming en bestrijding van de ziekte.

Rolf is boswachter van het Zuid-Hollands Landschap en organiseert op zaterdag 25 mei op eigen initiatief en met medewerking van zijn werkgever een wandelexcursie van vijf kilometer door de Berkenwoudse Driehoek, een gebied dat hij op zijn duimpje kent en waar veel bijzondere natuur is te ontdekken. Het is de tijd van de broedende weide en watervogels, ontluikende inheemse planten en als het een beetje meezit zijn er al vlinders te spotten of kruisen hazen het pad. De boswachter weet bijzondere plekjes te vinden waar de argeloze wandelaar doorgaans aan voorbijloopt en wijst daar zijn gasten graag op.

Natuurliefhebbers en wandelaars die met Rolf van Beek het veld in willen moeten zich vooraf aanmelden via e-mail rolf.vanbeek@kabelfoon.nl. Stevige schoenen of laarzen aanbevolen!
De kosten bedragen 7,50 euro per persoon (meer mag ook!), ter plekke te voldoen. Daarvoor krijgen de deelnemers niet alleen een boeiende wandeling maar ook nog een kop koffie.

De wandeling start zaterdag 25 mei om 10.00 uur precies bij de werkschuur van het Zuid-Hollands Landschap, Schaapjeszijde 3 in Ouderkerk aan den IJssel en duurt tot ongeveer 12.30 uur.

Dit bericht is 1436 keer gelezen

Deel dit:
Gepland Agenda Nieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief