Archieven

Dit bericht is 2624 keer gelezen

OUDERKERK A/D IJSSEL – Bij de brandweer in Ouderkerk aan den IJssel was er vrijdagavond sprake van een ware lintjesregen. Burgemeester Roel Cazemier mocht een lintje opspelden bij maar liefst negen brandweerlieden. Allen zijn meer dan twintig jaar als vrijwilliger in dienst.

Tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau zijn benoemd:.

· Hans Trouborst (59) – ruim 40 jaar in dienst. Is naast bevelvoerder onder andere ook chauffeur en instructeur/oefenleider.

· Ronald Timmerman (50) – ruim 27 jaar in dienst. Is bevelvoerder en mede-oprichter van de jeugdbrandweer Krimpenerwaard.

· Jaco Griffioen (56) – ruim 28 jaar in dienst. Is onder andere bevelvoerder en oefencoördinator.

· Boudewijn van Dam (48) – ruim 22 jaar in dienst. Is onder andere brandwacht.

· Martin Hoogendijk (41) – ruim 20 jaar in dienst. Is onder andere brandwacht, brandmeester/bevelvoerder, instructeur en bestuurslid van de personeelsvereniging.

· Jan Jacob Littel (56) – ruim 27 jaar in dienst. Is onder andere brandwacht, bevelvoerder, onderhoudsmedewerker van het materieel.

· Willem Nomen (46) – ruim 29 jaar in dienst. Is onder andere brandmeester, bevelvoerder, hij leidt nieuwe collega’s op en houdt materieel up to date.

· Michiel de Ridder (52) – ruim 30 jaar in dienst. Is onder andere brandwacht, chauffeur/pompbediende en leider bij de jeugdbrandweer Krimpenerwaard.

· John van Tongeren (54) – ruim 31 jaar in dienst. Is onder andere brandwacht, brandmeester/bevelvoerder, hij begeleidt nieuwe collega’s en is onderhoudsmedewerker materieel. Van Tongeren is voorzitter van de personeelsvereniging.

Foto: brandweer Ouderkerk aan den IJssel.

Dit bericht is 2624 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief