Archieven

Dit bericht is 974 keer gelezen

LEKKERKERK – De huidige tweede lockdown, is een zware dobber voor velen. Zeker nu in deze donkere dagen met Kerst. Sommige mensen krijgen het extra zwaar te verduren. Voor hen houdt stichting Welzijn Ouderkerk Nederlek (WON) de actie #Warme Wintergroet, een warme groet via een gevuld brievenbuspakketje.

“Het is voor niemand gemakkelijk deze coronatijd, maar voor sommige mensen is het extra zwaar”, zegt Inge Bonhof van Stichting Won. “Het is erg stil, zonder contactbijeenkomsten en bijeenkomsten. Een moeilijke periode waarbij ze zich ongemakkelijk of verdrietig. Met onze actie willen wij deze mensen een hart onder de riem steken.”

Iedereen kent wel mensen in zijn of haar omgeving voor wie deze periode moeilijk of erg stil is. Wie zo iemand kent in Ouderkerk aan den IJssel, Gouderak, Krimpen aan de Lek of Lekkerkerk die wel een (anonieme) #Warme Wintergroet kan gebruiken, kan dit doorgeven aan Stichting WON. Bonhof: “Wij bezorgen die persoon dan een anoniem brievenbuspakketje met daarin wat diverse lekkernijen. Het gaat om een klein gebaar als lichtpuntje in deze donkere winterperiode.”

Aanmelden kan door een e-mail te sturen – met daarin de naam, adres en een korte toelichting (bijvoorbeeld ziekte, alleen, moeilijke tijd, lichtpuntje nodig of iemand die altijd klaar staat voor anderen) – naar: info@stichtingwon.nl of telefonisch via: (0180) 522045. “Wij zorgen ervoor dat er dan een brievenbuspakketje wordt bezorgd, vergezeld van een warme, persoonlijke boodschap.”

Aanmelden voor deze actie kan tot en met 31 januari 2021.

Dit bericht is 974 keer gelezen

Deel dit:

Een reactie op Warme Wintergroet lichtpuntje in donkere winterperiode

  • Zou dat leuk vinden voor mijn moeder die ook alleen is omdat mijn vader is overleden zij woont op de nicolaatsbeetshof 64 in Lekkerkerk fijne dagen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief