Archieven

Dit bericht is 1148 keer gelezen

EasyTerra is een vergelijkingswebsite voor huurauto’s. Het bedrijf zelf is geen autoverhuurbedrijf maar staat in contact met meer dan 24.000 ophaallocaties over de hele wereld. Door EasyTerra te gebruiken kan je met één druk op de knop alle autoverhuurbedrijven in de regio vinden. Ook in Krimpenerwaard. Zo kun je kijken welk bedrijf voor jouw wensen het voordeligst is.

Een huurauto op vakantie
Je kunt natuurlijk lekker in Krimpenerwaard blijven, maar eens in de zoveel tijd is het ook wel eens lekker om op vakantie te gaan. Stel we willen op vakantie naar Ibiza, je tikt ‘autohuren Ibiza‘ in. Nu krijg je verschillende verhuurbedrijven die wellicht niet de auto beschikbaar hebben voor de datum dat jij hem nodig bent. Of ze hebben wel de juiste auto beschikbaar, maar deze auto is elders veel goedkoper te krijgen. Door EasyTerra te gebruiken heb je al deze problemen niet. Je selecteert Ibiza, of Ibiza airport, vervolgens selecteer je de ophaal- en vertrekdatum en als je op ‘huurauto zoeken’ drukt krijg je alle opties voor een huurauto op Ibiza.

Autohuren Ibiza geeft je natuurlijk dé kans om een cabrio te huren. Voor deze vakantieplek is dat veruit de meest gekozen auto. De goedkoopste auto vind je op Ibiza voor 9 euro per dag, wil je toch liever in luxe rijden dan kan dat al vanaf 53 euro per dag. Keuze genoeg dus!

Heeft EasyTerra ook extra mogelijkheden bij het huren van een auto?
Oké, dus je hebt de knop omgezet om een auto te gaan huren via EasyTerra. Kun je ook extra diensten of opties verwachten? Jazeker, stel je gaat niet naar de zon maar naar de sneeuw. Dan heb je opties nodig als: winterbanden, sneeuwkettingen en ski-racks. Deze zijn allemaal bij te huren bij de meeste autobedrijven op de website. Check dus altijd even goed of het autoverhuurbedrijf wat je wilt kiezen deze opties aanbiedt. Het zou ook kunnen dat je andere opties wilt zoals een goed werkende airco, GPS-navigatie systeem of een kinderstoeltje voor kinderen onder de 1,35. Ook deze opties zijn allemaal mogelijk bij de meeste autoverhuurbedrijven op EasyTerra.

Als je met je gezin op vakantie gaat hebben beide volwassenen vaak een rijbewijs in hun bezit. Het kan zijn dat er maar één persoon in de huurauto mag rijden. Als je wilt dat meerdere personen in de auto mogen rijden dan moet je dit bij sommige bedrijven bijboeken. Kijk hier goed naar, er zijn namelijk ook bedrijven waar dit wel gratis kan.

Het kan ook zijn dat je onverhoopt je vakantie moet cancelen of verplaatsen. Hoe zit het dan met je gehuurde auto? Bij EasyTerra mag je tot 48 uur van tevoren je boeking nog kosteloos annuleren of wijzigen. Lukt het helaas niet om binnen 48 uur te cancelen dan kan dit alsnog, maar moet je wel de administratiekosten betalen. Dat is gelukkig altijd nog beter dan het volledige bedrag. Als je de boeking wil verlengen dan brengt die uiteraard wel extra kosten met zich mee.

[ingezonden]

Dit bericht is 1148 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief