Archieven

Dit bericht is 1950 keer gelezen

LEKKERKERK – “Door een tekort aan vrijwilligers en het moeizaam aan hout kunnen komen hebben we besloten dit jaar geen Huttendorp te organiseren”, laat een van de organisatoren van de Speelweek Lekkerkerk aan onze redactie weten. “In plaats daarvan zijn alle kinderen op donderdag 18 en vrijdag 19 augustus welkom op “De Nieuwe IJsbaan” aan de Weidelaan 55 waar verschillende activiteiten worden georganiseerd.” 

Op de eerste dag van de speelweek kunnen kinderen zich van 10:00 tot 16:00 uur vermaken met vele waterspellen en springkussens. Ook de jongerenwerkers van Gro-Up en Team Sportservice Krimpenerwaard nemen deze dag een activiteit voor hun rekening.

Op vrijdag 19 augustus vanaf 10:00 uur worden er clinics gegeven door verschillende sportverenigingen. De kinderen kunnen kennis maken met o.a. judo, volleybal, voetbal en dans. Er kan op de speelweek ook geknutseld worden, dit wordt georganiseerd door Hervormde Gemeente ‘t Venster. Vanaf 16:00 gaat de BBQ aan en zal het als vanouds een zeer gezellige avond zijn die wordt afgesloten met een Festival Night. Iedereen is van harte welkom op de Nieuwe IJsbaan.

De zaterdag verplaatsen we gezelligheid naar het centrum van Lekkerkerk waar voor Amicitia een rommelmarkt voor de kinderen wordt georganiseerd. Kinderen die hun spullen willen verkopen kunnen zich aanmelden via info@kinderwerklekkerkerk.nl. De rommelmarkt zal duren van 10:00 tot 13:00 uur.

Dit bericht is 1950 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief