Archieven

Dit bericht is 1396 keer gelezen

SCHOONHOVEN – ‘Buitengewoon’ is het thema voor de Week van Gebed voor de eenheid van de christenen. De jaarlijkse gebedsweek vindt dit jaar plaats van 19 tot en met 26 januari. Christenen in de hele wereld komen dan samen om te bidden voor eenheid, de wijk en de wereld. Het thema is dit jaar aangedragen door christenen uit Malta. Ook in Schoonhoven is er een interkerkelijke gebedsviering. 

Het thema Buitengewoon ligt dicht bij de bevolking van Malta. In het Bijbelboek Handelingen is te lezen dat Paulus schipbreuk lijdt op het eiland. Daar wordt hij, samen met zijn reisgenoten, met buitengewone vriendelijkheid opgevangen. Deze gebeurtenis markeert het moment waarop het evangelie het eiland bereikt. Ieder jaar wordt dit door de Maltese bevolking gevierd.

De gebedsviering in Schoonhoven vindt plaats op maandagavond 20 januari in Kerkelijk Centrum De Hoeksteen, Albert Schweitzerlaan 2. Naast samen zingen en bidden, is er een overdenking en gelegenheid tot ontmoeting met leden van andere kerken. Belangstellenden zijn van harte welkom. Aanvang 19.30 uur.

Dit bericht is 1396 keer gelezen

Deel dit:
Gepland Agenda

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief