Archieven

Dit bericht is 1409 keer gelezen

KRIMPEN A/D IJSSEL – In winkelcentrum Crimpenhof staan al geruime tijd meerdere winkelpanden leeg en dat heeft natuurlijk gevolgen voor de bezoekersaantallen.

De laatste jaren is het betrekkelijk rustig op het eens zo bruisende winkelplein. Ondanks het feit dat de winkeliers die er nog wel actief zijn hun klanten met aantrekkelijke aanbiedingen naar de Crimpenhof trekken, kiest het winkelend publiek (te) veel voor andere winkelcentra in de omgeving.

Vandaag was dat even anders. Een grote braderie in en om het overdekte centrum trok veel bezoekers. Er was dan ook van alles te doen. Vooral voor de kinderen, die gebruik konden maken van spectaculaire attracties, met Mickey en Minnie op de foto konden en zich feestelijk konden laten schminken.

Ook voor de ouders in hun kielzog was er van alles te beleven. Veel winkeliers hadden een kraampje buiten gezet waarin zij leuke dingen uit hun assortiment aan de man en vrouw brachten en andere standhouders verkochten van die typische braderieproducten die veel mensen erg leuk vinden.

Kortom, het was deze zaterdag weer eens ouderwets gezellig op de Crimpenhof en dat gaat de komende tijd hopelijk wel weer vaker gebeuren.

Dit bericht is 1409 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief