Het weer in de Krimpenerwaard

Archieven

Dit bericht is 1234 keer gelezen

KRIMPEN A/D IJSSEL – Het jaarlijkse open golftoernooi van Lionsclub Krimpen aan den IJssel, dat dit jaar alweer voor de negende keer plaatsvond, was zaterdag met 64 deelnemers weer helemaal volgeboekt.

De weergoden waren dit jaar wel extreem gunstig gestemd met een strakblauwe hemel en een temperatuur dik boven de 30 graden. Gelukkig woei er een verkoelend windje zodat het prima uit te houden was op de baan van Crimpenerhout bij Krimpen aan de Lek.

Winnaar is dit jaar Errol Seymonson geworden. Insteek van het toernooi is altijd het steunen van lokale goede doelen. De Stichting Veteranen Krimpen, Hulp aan laaggeletterden en Stichting Leergeld Hollandsche IJssel mochten ieder na afloop van het toernooi een cheque voor een bedrag van 1500 euro in ontvangst nemen. De opbrengst van het golftoernooi was mede zo hoog door een veiling van een Feyenoordshirt en een boek over Willem van Hanegem. Beide gesigneerd door de voormalige topvoetballer.

De aflevering volgend jaar krijgt een speciaal tintje. “Dat wordt de tiende editie en dus al ons tweede lustrum”, aldus voorzitter van de golfcommissie Peter Kleinekoort. De organiserende commissie rekent alvast op wederom een uitverkocht huis en mooi weer.

Dit bericht is 1234 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief