Archieven

Dit bericht is 1206 keer gelezen

LEKKERKERK – Voetbalvereniging Lekkerkerk heeft per direct afscheid genomen van hoofdtrainer Edward Knook. Assistent-trainer Dennis Burger neemt vooralsnog de taken van hem over. Het bestuur gaat zich oriënteren op het aantrekken van een nieuwe hoofdtrainer voor het nieuwe seizoen.

“Het was tot voor kort onze bedoeling om nog een mooie periode met Edward Knook te blijven samenwerken”, vertelt vv Lekkerkerk-voorzitter Frans Braal op de clubwebsite. “We hadden met elkaar een traject ingezet dat er veelbelovend uitzag. Des te vreemder is het dat Knook plotseling en zonder enig signaal vooraf, een contract ondertekent bij Dilettant. Ook de rol van die vereniging verdient ons inziens niet de schoonheidsprijs.”

In relatie tot Edward Knook spreekt Braal van een ‘vertrouwensbreuk’. “Zowel het bestuur, als de spelers en de technische staf zijn het vertrouwen in deze trainer verloren. Dat heeft er toe geleid dat we geen prijs meer stellen op verdere samenwerking met Edward Knook en per direct afscheid van hem nemen.”

Dilettant laat bij monde van Arie van Krimpen weten “zeer verheugd” te zijn over de keuze van Knook. “Onze huidige trainer neemt aan het eind van het seizoen afscheid; in goed overleg is besloten dat het contract niet wordt verlengd. Ons was ter ore gekomen dat Edward bij Lekkerkerk een contract had voor een jaar. Dat was aanleiding om hem te vragen naar Krimpen aan de Lek te komen. Na bedenktijd heeft Edward besloten zijn jeugddroom waar te maken en voor Dilettant te kiezen.”

Het bestuur van Dilettant verwacht medio januari het contract af te ronden. Na het zetten van de handtekeningen kan Knook per het nieuwe seizoen starten.

Dit bericht is 1206 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief