Archieven

Dit bericht is 756 keer gelezen

LEKKERKERK- F. Wellink Lekkerkerk B.V. heeft op 10 mei de sleutels in ontvangst genomen van vijf Citroën ë-Jumpy personenbussen. De voertuigen stonden in een stralende zon opgesteld op het terrein van Autobedrijf Broere, Citroën-dealer in Krimpen aan den IJssel. Met de ingebruikname van de 100% elektrische personenbussen investeert Wellink in verdere verduurzaming van het bedrijf.

De Citroën ë-Jumpy Combi biedt comfortabel vervoer aan negen inzittenden. Met zijn voor het segment ongekend grote actieradius van 330 kilometer WLTP zet de ë-Jumpy nieuwe maatstaven. En qua rijgedrag en comfort doet hij niets onder voor de Citroën Jumpy met conventionele aandrijving. De voertuigen zullen door Wellink ingezet worden voor het vervoeren van medewerkers van en naar de productielocatie in Lekkerkerk.

Ten bate van het opladen zijn er laadpalen geïnstalleerd op het terrein aan de Jan Tomstraat in Lekkerkerk. Het Groene Stroom Certificaat van Wellink zorgt ervoor dat voertuigen van écht duurzame “brandstof” kunnen worden voorzien. Professionele reclame – verzorgd door Reclame ABC – op de buitenzijde van de voertuigen maakt de wagens een echt visitekaartje voor het bedrijf. Het aanwezige bedrijfslogo en de vacatureboodschap zijn niet te missen. Wellink nodigt nieuwe medewerkers van harte uit om bij het bedrijf te solliciteren.

F. Wellink Lekkerkerk B.V. is een bedrijf in de duurzame verwerking van varkensvleesproducten. Het bedrijf is al meer dan 40 jaar actief en is uitgegroeid tot één van de grootste verwerkers in Europa. Autobedrijf Broere in Krimpen aan den IJssel is al bijna 60 jaar dealer van het merk Citroën. Daarnaast is het bedrijf dealer van het 100% elektrische merk Carver, is het aangesloten bij de universele werkplaatsformule Eurorepar Car Service en beschikt het over een eigen tankstation en wasstraat

Dit bericht is 756 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief