Archieven

Dit bericht is 722 keer gelezen

AMMERSTOL: Vanwege de laatste ontwikkelingen rondom de Spar in Ammerstol, gaat de PvdA morgenavond tijdens de raadsvergadering een voorstel indienen. Voor de werkgroep die opgezet is, is het van belang dat zij voldoende tijd krijgen om tot een structurele oplossing te komen.

Drie weken geleden hadden wij een oproep aan het gemeentebestuur gedaan. Namelijk om elke mogelijkheid te onderzoeken om de buurtsuper in Ammerstol open te houden. Het laatste nieuws is dat er een lokale werkgroep bijeen is gekomen en de gemeente voor 75% gaat bijdragen aan de kosten voor procesbegeleiding. Het resterende kwart zal door Beter Wonen Ammerstol betaald worden. Hopelijk komen zij daarmee tot een oplossing om de voorziening in Ammerstol te behouden. 

Aangezien de Spar eind januari sluit, maakt de PvdA zich zorgen of de werkgroep wel genoeg tijd zal krijgen om een oplossing te vinden. Daarom gaat de PvdA het gemeentebestuur oproepen om zich maximaal in te spannen om de werkgroep meer tijd te geven voor het vinden van een oplossing.

Dit bericht is 722 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief