Archieven

Dit bericht is 1522 keer gelezen

KRIMPEN A/D IJSSEL – Van 10 tot en met 15 augustus wordt het deel van de Nieuwe Tiendweg tussen de Boerhaavelaan en de Grote Kruising volledig afgesloten voor al het verkeer. De tweede fase start maandag 10 augustus om 6.00 uur en eindigt op zaterdag 15 augustus om 16.00 uur.

Tijdens deze werkzaamheden gelden omleidingsroutes voor autoverkeer, fietsverkeer en voetgangers. De oversteek van de Van Ostadelaan naar de Boerhaavelaan blijft in beide richtingen wel open.

Tijdens de afsluiting verbreedt de aannemer de bestaande weg. Ook vernieuwt hij het huidige wegdek en vinden er aanpassingen plaats aan de verkeersregelinstallatie en de openbare verlichting. In deze fase sluit de aannemer de fly-over en daarmee de nieuwe wisselstrook aan op de Nieuwe Tiendweg.

Ook in fase 2 blijft de wisselstrook afgesloten. Die afsluiting is nodig zodat de aannemer de nieuwgebouwde fly-over en de Nieuwe Tiendweg op elkaar kan aansluiten.

Ondanks dat de aannemer werkt aan een nieuw deel van de Nieuwe Tiendweg, blijft ook de afsluiting van fase 1 van kracht. Dat houdt in dat de Nieuwe Tiendweg ook in fase 2 tussen de rotonde bij de Burgemeester Aalberslaan tot de kruising met de Boerhaavelaan tot en met 15 augustus volledig is afgesloten. In deze periode realiseert de aannemer een nieuwe voetgangers- en fietsoversteek tussen de Vincent van Goghlaan en Buys Ballotsingel.

Dit bericht is 1522 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief