Archieven

Dit bericht is 816 keer gelezen

Foto: VVV Gouda

GOUDA- Op donderdag 8 september opent Erik Wassink, wethouder Recreatie en Toerisme van gemeente Krimpenerwaard de Kaasmarkt van Gouda. Om precies 10 uur luidt hij de bel. Dit is al decennialang  het officiële startsein van de toeristische kaasmarkt.

De kaasmarkt vindt iedere zomer wekelijks plaats. Het startsein voor de markt is ook het startsein voor de  campagne “Kom over de Brug” van Stichting Promotie Krimpenerwaard en Zilverstadmarketing om inwoners van Gouda te verleiden om de Krimpenerwaard te bezoeken.

Gouda en de Krimpenerwaard liggen naast elkaar en zijn alleen van elkaar gescheiden door de Hollandse IJssel. De verbinding tussen stad en platteland is hier duidelijk aanwezig. De kaas die al eeuwen in de Krimpenerwaard gemaakt wordt, vindt zijn weg naar handelsstad Gouda.

Promotie Krimpenerwaard
In de dorpen en stadjes in de Krimpenerwaard is heel veel te zien, te doen en te proeven. Dus probeer eens wat nieuws en kom over de brug, je bent er écht zo. Voor alle activiteiten, fietsroutes, bezienswaardigheden zie: www.indekrimpenerwaard.nl/overdebrug

Promotie Krimpenerwaard is wekelijks op de kaasmarkt te vinden met haar: Mobiel Informatiepunt Krimpenerwaard. Hier kunnen bezoekers informatiemateriaal afhalen. Deze donderdag is er een kaas van maar liefst 60 kilo aanwezig. Leuk idee voor een selfie?

Dit bericht is 816 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief