Archieven

Dit bericht is 672 keer gelezen

KRIMPEN AAN DEN IJSSEL – Wethouder Kirsten Jaarsma heeft afgelopen week het eerste exemplaar mogen ontvangen van het programmaboekje Theater de Tuyter uit handen van Suus van de Water, programmeur bij Synerkri.

Hoewel de kaartverkoop online al gestart was, is de behoefte om een papieren programmaboekje, vast te willen houden groot onder de bezoekers van De Tuyter. In het programmaboekje is de volledige programmering opgenomen van september-december 2022. Daarnaast is er informatie te vinden over de theaterarrangementen van Eetcafe De Crimpenaar en nieuw dit seizoen de belbusarrangementen. Tevens wordt er een sneak preview gegeven richting 2023.

Tickets zijn verkrijgbaar via www.uitagendakrimpen.nl waar het programmaboekje ook online in te zien is. Momenteel zijn er al veel kaarten verkocht voor Joris Linssen & Caramba, Tribute Eric Clapton, Marjolein Meijers met haar solo show Tijdloos, Comedienne Kirsten van Teijn, Vocal Ensemble Onomatopee en de eerste vaste bezoekers van de pubquiz hebben hun kaarten besteld.

De programmaboekjes zijn verkrijgbaar bij De Tuyter, het gemeentehuis, Eetcafe de Crimpenaar, Albert heijn Crimpenhof, Jumbo (Olm en de Korf), Dirk van de Broek en bij de Belbus.

Dit bericht is 672 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief