Archieven

Dit bericht is 1875 keer gelezen


KRIMPENERWAARD – Wethouder Lavinja Sleeuwenhoek bracht woensdag de eerste Krimpenerwaardcadeaubonnen bij verschillende mantelzorgers in de gemeente. Ze werd vergezeld door Teus Hoogerwaard van stichting Promotie Krimpenerwaard. Deze stichting gaat de overige cadeaubonnen thuis bezorgen bij mensen die voor een naaste zorgen.

Als blijk van waardering ontvangen mantelzorgers in de gemeente Krimpenerwaard dit jaar Krimpenerwaardcadeaubonnen ter waarde van honderd euro. De Cadeaubon Krimpenerwaard kan op veel locaties ingeleverd worden, bijvoorbeeld voor een uitstapje, workshop, museumbezoek of een lunch. Ook kan er een overnachting op het platteland of in een hotel geboekt worden. Daarnaast is de bon te besteden bij een van de deelnemende (streekproducten)winkels in de Krimpenerwaard.

Mantelzorgers kunnen de waardering bij het mantelzorgsteunpunt van de welzijnsstichtingen aanvragen. Kijk hiervoor op onze website www.krimpenerwaard.nl en zoek op mantelzorg. Hier is ook te vinden aan welke voorwaarden een mantelzorger moet voldoen om de mantelzorgwaardering te kunnen ontvangen.

Als waardering voor de mantelzorgers heeft de gemeente in de afgelopen jaren mantelzorgpassen uitgegeven. De gemeente heeft besloten de mantelzorgers op een andere manier te waarderen en te stoppen met de mantelzorgpas. Mantelzorgers kunnen het tegoed dat nog op hun pas staat tot 1 juli 2019 besteden. Na deze datum is de pas niet meer te gebruiken.

Dit bericht is 1875 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief