Archief

Dit bericht is 195 keer gelezen

KRIMPEN A/D IJSSEL – Om de inloophuizen voor kankerpatiënten in Nederland op de kaart te zetten, fietst Evelien van der Werff in samenwerking met Kankerfonds Nederland en het IPSO (landelijke koepel van inloophuizen) naar alle 57 inloophuizen in Nederland. Maandag bezocht ze Inloophuis de IJssel, de ontmoetingsplaats voor iedereen die geraakt is door kanker in Capelle en Krimpen.

Om het inloophuis de ondersteunen en meer bekendheid te geven aan de organisatie fietsten de wethouders uit beide gemeente een stuk mee. Wethouder Marc Wilson van Capelle fietste mee van De Linie naar de Algrabrug. Halverwege de brug werd het stokje overgenomen door zijn collega Hugo van de Wal van Krimpen aan den IJssel, die vervolgens meefietste naar het inloophuis dat in de Tuyter gehuisvest is.

“Het was een prachtig tocht”, laat José Grandia van Inloophuis de IJssel weten. “Anton Maurik, manager van Inloophuis de IJssel, fietste ook mee. Fantastisch dat beide wethouders Inloophuis de IJssel ondersteunen en hiermee de vrijwilligersgroep de mogelijkheid bieden om kankerpatiënten in de regio op te vangen.”

Dit bericht is 195 keer gelezen

Deel dit:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief