Archieven

Dit bericht is 1014 keer gelezen

KRIMPEN A/D IJSSEL – Wethouders Hugo van der Wal (wonen) en Wubbo Tempel (duurzaamheid) hebben donderdag een kaart uitgedeeld aan een bewoner die de sleutel kreeg van haar nieuwe appartement in de Meerkoetflat. Daarnaast hebben de wethouders samen met de directeur van QuaWonen, Dennis Gerlof, gesproken met de nieuwe bewoner.

De bewoners die niet aanwezig waren, ontvangen de kaart in de brievenbus. Met de kaart feliciteren de wethouders de nieuwe bewoners met hun woning en wijzen hen op tips om energie te besparen. De Meerkoetflat is een van de eerste aardgasvrije flats in Krimpen aan den IJssel. Woningcorporatie QuaWonen verzorgt de verhuur van de 40 appartementen.

Van der Wal: “We zijn blij dat QuaWonen de Meerkoetflat heeft gebouwd. Het is belangrijk voor Krimpen dat er voldoende woongelegenheid is. Zo zijn er 23 appartementen gegaan naar mensen die een sociale huurwoning in Krimpen aan den IJssel achterlaten. En 4 woningen zijn verhuurd aan jongeren tot 27 jaar.”

Wubbo Tempel: “De appartementen hebben geen gasaansluiting meer, zijn aangesloten op zonnepanelen, bevatten een warmtepompboiler en een ventilatiesysteem met warmtewisselaar. Door deze duurzame toepassingen draagt de Meerkoetflat bij aan een duurzamer en leefbaarder Krimpen. En dat is goed voor ons allemaal.”

Dit bericht is 1014 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief