Archieven

Dit bericht is 1621 keer gelezen

SCHOONHOVEN – Atletiekvereniging Avantri brengt twee wijzigingen aan in de opzet van de komende Oliebollenloop in Schoonhoven. Dit om te vermijden dat op het laatst grote drukte ontstaat op oudejaarsdag.

Eerste wijziging: alleen voorinschrijven tot en met 26 december middernacht uur op www.inschrijven.nl.

“In tegenstelling tot wat eerder vermeld werd kan men dus niet na-inschrijven op de dag zelf”, geeft Peter Vos namens de wegwedstrijdcommissie van Avantri aan. “Hoewel het plein bij de school redelijk groot is willen we daar geen massa’s.”

De tweede wijziging is dat er geen mogelijkheid is om gebruik te maken van de kantine van het Schoonhovens College. “Het lijkt ons beter dat de lopers na afloop direct naar huis gaan. Wel na oliebollen en voor de jeugd een medaille.”

De 38ste editie van het loopevenement start op oudejaarsdag om 11.00 uur met de 6,4 kilometer. Om 11.05 uur de 2 kilometer, met voor iedere deelnemer een medaille. De 10 kilometer start om 12.30 uur en de 15 kilometer om 12.50 uur. Start en finish zijn aan de Opweg. Het parkoers is geheel geasfalteerd en voert door het poldergebied van Bergambacht en Vlist.

Dit bericht is 1621 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief