Archieven

Dit bericht is 888 keer gelezen

KRIMPEN AAN DE LEK – Stel je voor dat iemand op straat of in huis een hartstilstand krijgt en jij bent de enige in de buurt, weet jij dan wat je moet doen naast 1-1-2 bellen? Iemand die zeker weet hoe hij daar mee om moet gaan is Willem van Vliet. Hij is namelijk al 40 jaar lid van de EHBO vereniging in Krimpen aan de Lek. 

Tijdens de herhalingsles van 15 oktober werd Willem (links op de foto) verrast door voorzitter Rens van Lent (rechts op de foto) met een grote bos bloemen en een plaquette omdat hij al 40 jaar lid is van de EHBO vereniging.

Basis cursus EHBO
Naast herhalingslessen voor de leden organiseert de vereniging vanaf donderdag 5 januari 2023 weer een basis cursus EHBO. Tijdens de Basis Cursus EHBO leert u niet alleen wat u moet doen, maar ook wat u vooral niet moet doen als u in aanraking komt met een slachtoffer.Als u zich aanmeld bij de EHBO vereniging Krimpen aan de Lek om een cursus Eerste Hulp te gaan volgen, wordt u opgeleid door één van de gecertificeerde docenten voor een door het Oranje Kruis erkend officieel EHBO diploma inclusief verbandleer, reanimatie en AED bediening.

De basis cursus start op donderdag 5 januari 2023 en omvat 14 lesavonden inclusief examen. Het EHBO diploma blijft twee jaar geldig. Om de geldigheidsduur na twee jaar te kunnen verlengen dient u competent te blijven. Daarom is het raadzaam herhalingslessen te volgen. De herhalingslessen worden gegeven op donderdagavond en zaterdagochtend.

Niet alleen voor Krimpenaren
Niet alleen mensen uit Krimpen aan de Lek worden uitgenodigd om een EHBO cursus te volgen. Ook mensen uit een andere woonplaats kunnen zich aanmelden bij de vereniging voor een basis of herhalingscursus.

Lesmateriaal Iedere deelnemer ontvangt een exemplaar van het Oranje Kruis lesboek Eerste Hulp Bij Ongelukken. Dit boek omvat de officiële leerstof voor het certificaat Eerste Hulp Bij Ongelukken. Het boekje is overzichtelijk en helder en wordt verduidelijkt met foto’s. Het perfecte materiaal ter voorbereiding op uw toets Eerste Hulp Bij Ongelukken. Verder zijn ook inclusief, alle overige benodigde materialen zoals het gebruik van een oefenpop voor reanimatie en alle verband materialen. De kosten voor de cursus zijn €165.00

Voor vragen en aanmelden kunt u contact opnemen met Annette Vat-Smits via Annette.vat@planet.nl of   06- 14930938.

Dit bericht is 888 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief