Archieven

Dit bericht is 682 keer gelezen

winterse50KRIMPENERWAARD – RTV Krimpenerwaard zendt maandag 24 december tussen 13.00 en 17.00 uur de zeventiende editie uit van de Winterse 50, de jaarlijkse hitlijst met de grootste kerst- en winterhits. Presentatie is in handen van Andre Jonkheid.

In de Winterse 50 staan elk jaar de meest populaire kersthits die ooit zijn gemaakt. De strijd om de hoogste positie is in het voordeel van Wham, hun evergreen Last Christmas stond 12 van de 16 voorgaande edities op de hoogste plek.

In 2002 startte de winterhitlijst, waarna steeds meer omroepen aanhaakten. Andere nummers die steevast bovenin staan zijn stuk voor stuk klassiekers; Do they know it’s Christmas van Band Aid, Driving home for Christmas van Chris Rea en All I want for Christmas is You van Mariah Carey. En vergeet ook Youp van ’t Hek niet, zijn Flappie staat ook elk jaar hoog in de top 10.

Stemmen voor de Winterse 50 kan kan tot en met zondag 16 december op www.winterse50.nl. De hitlijst is rond de Kerstdagen te horen bij ruim 150 radiozenders in Nederland en België.

Dit bericht is 682 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief