Archieven

Dit bericht is 2039 keer gelezen

OUDERKERK A/D IJSSEL – De vorige editie van de winterfair in Ouderkerk aan den IJssel, de tiende op rij, was er één om niet snel (of juist wel snel) te vergeten. Regen en veel wind teisterden het feestterrein zodanig dat een aantal marktkramen ijlings moest worden ontruimd en een deel van het programma moest worden afgelast.

De Stichting Ouderkerk Events, de organisatoren van het evenement heeft zich er niet door laten ontmoedigen en opnieuw een festijn op poten gezet dat klinkt als een klok.

Winterwonderland 2019 begint vrijdag 13 december om 16.00 uur met de opening van de kerstkramen, waarin een uitgebreid assortiment kerstartikelen, andere hebbedingen, kleding en vanzelfsprekend allerlei lekkernijen worden aangeboden. Om ter plekke te nuttigen of om mee naar huis te nemen. De markt sluit om 21.00 uur om zaterdagmorgen om 10.00 uur weer open te gaan en dan -ijs en weder dienende- weer tot 21.00 uur open te blijven.

Voor de kinderen zijn er zowel op vrijdag als zaterdag diverse attracties en activiteiten zoals de spectaculaire rups en een eenden molen, waarmee leuke prijzen te winnen zijn. Vrijdag is er een lampionoptocht, zaterdag loopt ballonnenkoning Evert van Asselt rond, kunnen de kids zich laten schminken of een tattoo laten plakken en kunnen er lekkere toetjes worden versierd. Aan het einde van de zaterdagmiddag is er een kindervoorstelling onder de titel Dolle pret met Bart Juwett.

Op muzikaal gebied is er van alles te beleven met popkoor Topaz, theatergroep Quint, de Lekkerkapel, het polderkoor Stolwijk, het popkoor Sabroso en het Regiokoor.

Wie even rust zoekt kan terecht in de Dorpskerk, die op beide dagen geopend is.

Na het sluiten van de markt is het festijn nog lang niet afgelopen. Op beide avonden is het feest in de grote tent met DJ Jeroen en coverband Shakey Ground op vrijdag en op zaterdag de dj’s Jan en Arie Verdoold en een optreden van Montana de Koning. Voor het bijwonen van de feestavonden moeten overigens wel kaarten worden gekocht.

Kijk voor het volledige programma op www.winterwonderlandouderkerk.nl.

Dit bericht is 2039 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief