Archieven

Dit bericht is 1679 keer gelezen

SCHOONHOVEN – Met de start van 2022 gaat ‘Studio Younik’ over in nieuwe handen. Thera Bos draagt haar bedrijf over aan Tessa van Zomeren.  Beide dames zien de overname positief in en biedt kansen voor de toekomst.

“Het kwam op mijn pad en het sprak mij aan”, legt Tessa (29) uit.  Moeder van een zesjarig zoontje en eigenaar van dansschool ‘T-Dance’ in Berkel en Rodenrijs. “Via via ben ik met Thera in contact gekomen.  De studio in Schoonhoven stond te koop. Na diverse gesprekken is besloten om de dansschool over te nemen. “Mijn doel is om het aanbod te vergroten en uitwisseling van docenten mogelijk te maken. Zeker in geval van ziekte zodat lessen door kunnen gaan.” Er is niet de intentie om de twee dansscholen samen te voegen. Het blijven twee verschillende bedrijven met een eigen identiteit.

Paplepel
Dansen is Tessa met de paplepel ingegoten, niet in de minste plaats omdat haar moeder ook een dansschool had. Van jongs af aan is het haar droom om iets met dansen te doen. Afgestudeerd is ze op de Urban Danca Academie in Utrecht. “Deze opleiding was vooral toegespitst op het leiden van een eigen onderneming. Hoe start je een dansschool en leer je om een netwerk op te bouwen.” Als achtergronddanseres trad ze op bij diverse bekende artiesten. Echter bleek haar drive het leiden van een eigen dansschool in combinatie met les geven. “Hoe heerlijk is het dat kinderen met een blijde lach naar huis gaan?”

Intens
Voor Thera betekent het na precies vier jaar de leiding overdragen. “Het was intens, een mooi avontuur. Echter merkte ik dat mijn passie ligt bij les geven. Het ondernemen nam teveel tijd in beslag. Daarom heb ik het besluit genomen om op zoek te gaan naar een opvolger. Het voelt wel een beetje als afscheid. Ik heb een mooie treinrit achter de rug. Fantastische voorstellingen, fijn samengewerkt met collega’s, maar ook tegenslag door corona.”

Vertrouwen
Thera blijft in dienst van Younik. Zij gaat zich geheel storten op het geven van yogalessen. Daarnaast is zij uiteraard de steun en toeverlaat van Tessa.  Beiden zijn vol vertrouwen dat de overname een succes gaat worden.

Zaterdag 8 januari zijn Tessa van Zomeren en Thera Bos te gast op de radio bij RTV Krimpenerwaard tussen 12.00 en 14.00 uur.

Tessa van Zomeren (l) en Thera Bos klinken op de overdracht per 1 januari 2022

Dit bericht is 1679 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief