Archieven

Dit bericht is 760 keer gelezen

wandeldag1SCHOONHOVEN – De WZ-wandeldag sloeg zaterdag alle records. Maar liefst 1249 deelnemers liepen mee.
Van heinde en ver kwamen de wandelaars naar Schoonhoven. Er waren deelnemers uit de Achterhoek, Noord-Holland, Duitsland en België. Het mooie weer, de uitlopende natuur en de fraaie routes zorgden ervoor dat de 1249 deelnemers enthousiast weer naar huis gingen.
Vooral tussen 8.00 en 10.00 uur moesten de vrijwilligers achter de inschrijftafels alle zeilen bijzetten om de vele honderden wandelaars op pad te helpen. Er moesten in grote haast extra routebeschrijvingen bij gedrukt worden. Ook bij de rustpunten moesten de wandelaars soms wat langer op hun koffie wachten.
wandeldag2
Dankzij enkele sponsors kregen de wandelaars onderweg een versnapering en drankje. De langste routes voerden de wandelaars via Polsbroek naar natuurgebied Willeskop en Blokland. De kortere routes gingen naar Lopik en Vlist.
“We wisten niet dat het hier zo mooi is en komen zeker weer terug”, was een veel gehoorde opmerking na afloop. Voor de organisatie een stimulans om weer energiek aan de voorbereiding van de twintigste editie in 2020 te beginnen.

Dit bericht is 760 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief