Archieven

Dit bericht is 905 keer gelezen

KRIMPENERWAARD- Yorben van Dortmont is de nieuwe fractievoorzitter van Gemeente Belang Krimpenerwaard (VGBK). Hij volgt daarmee Pascal van der Hek op die namens Gemeente Belang Krimpenerwaard wordt voorgedragen als kandidaat wethouder in het nieuwe college.

Yorben van Dortmont was bij zijn aantreden in 2015 als gemeenteraadslid het jongste lid van de gemeenteraad van Krimpenerwaard. Yorben van Dortmont start nu aan zijn derde periode als gemeenteraadslid van Krimpenerwaard.

Pascal van der Hek was in de periode 2010 – 2014 tot de gemeentelijke herindeling fractievoorzitter voor Gemeentebelang Bergambacht en is vanaf 2015 vicefractievoorzitter van de Gemeente Belang Krimpenerwaard (VGBK). Als opmaat naar de gemeenteraadsverkiezingen in 2022 nam hij het stokje in maart 2021 van fractievoorzitter Willem Schoof over.

Benoeming
Nathalie Glastra – Langeveldis is de nieuwe vicefractievoorzitter van de Gemeente Belang Krimpenerwaard (VGBK). Zij volgt daarmee Wisja Pannekoek op die namens Gemeente Belang Krimpenerwaard wordt voorgedragen als kandidaat wethouder in het nieuwe college.

Wisja Pannekoek was gemeenteraadslid in de voormalige gemeente Nederlek voor Werkgroep 84 en met een kleine onderbreking vanaf 2015 gemeenteraadslid namens Gemeente Belang Krimpenerwaard (VGBK).

De gemeenteraad moet nog een beslissing nemen over de benoeming van het nieuwe college. Dat gebeurt tijdens de raadsvergadering van dinsdag 7 juni.

 

 

Dit bericht is 905 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief