Archieven

Dit bericht is 2039 keer gelezen

SCHOONHOVEN – Pizzaketen Domino’s opent maandag 28 februari een nieuwe filiaal in Schoonhoven. De winkel is gevestigd aan de Albert Plesmanstraat 11. De zaak wordt gerund door de 26-jarige Yous.

Op jonge leeftijd startte Yous met werken bij Domino’s. Na vele jaren in diverse rollen: van pizzabakker tot bezorger en van winkelmanager tot regiomanager, opent ze nu haar eerste winkel in Schoonhoven als franchisenemer. “Ik heb in mijn werkzame jaren bij Domino’s ontzettend veel geleerd van de franchisenemers waar ik mee heb gewerkt. Het voelt alsof het nu allemaal écht gaat beginnen.”

Yous heeft volop ambities om inwoners van Schoonhoven kennis te laten maken met het menu van Domino’s. “Veel mensen kennen ons natuurlijk door onze bezorgservice, maar weten niet hoe de pizza’s van Domino’s gemaakt wordt. Het lijkt me tof om te laten zien hoe onze pizza’s gemaakt worden. Ook wil ik laten zien wat we nog meer op het menu hebben staan. Men kan bij Domino’s namelijk ook terecht voor kipgerechten en sandwiches. Ook hebben we diverse vegetarische, veganistische en halal keuzes op onze menukaart staan.”

“Genieten van lekkere en kwalitatieve pizza’s, in een winkel met vriendelijk personeel en met een snelle bezorgtijd kan alleen met een gemotiveerd en enthousiast team”, vervolgt Yous. “Samen met mijn team wil ik altijd een stapje extra doen voor onze klanten. Samen plezier maken én uitdagingen aangaan. Daarom vind ik het belangrijk om op alle vlakken mee te werken met mijn team. Of ik nu de toiletten in de winkel poets of zelf op een bezorgfiets stap: alles om onze klanten de beste ervaring te geven en het team hierin zoveel mogelijk te ondersteunen.

Lievelingspizza
“Met verse ingrediënten maken we een hartstikke mooi product. Ik vind pizza’s maken echt geweldig.” Een lievelingspizza heeft Yous dan ook niet. “Elke pizza die hier de winkel uitgaat, zou mijn lievelingspizza moeten zijn. Daarbij vind ik persoonlijk contact met klanten enorm belangrijk. In mijn jaren bij Domino’s heb ik ervaren dat mensen je kennen als het gezicht van de winkel. Zo heb je vaste bezorgadressen en mensen die komen afhalen in de winkel. Ruimte voor een praatje is dan belangrijk. Als franchisenemer ben je echt een lokale ondernemer. Betrokkenheid bij de plaats waar ik ben gevestigd en de mensen die er wonen, is voor mij de basis”, vertelt Yous.

Internationale Vrouwendag
Domino’s heeft vestigingen in heel Nederland en werkt volgens een franchiseformule. Elke vestiging heeft een team van medewerkers uit de regio. “Ik wil ook inhaken op bijzondere dagen en leuke acties opzetten in Schoonhoven”, vertelt Yous. “Dat begint al op Internationale Vrouwendag, dinsdag 8 maart. We gaan de winkel dan runnen met alleen maar vrouwen. Vrouwen die hier werken én vrouwen vanuit de rest van de Domino’s organisatie. Zo laten we samen zien dat we ‘ons mannetje’ staan.”

Dit bericht is 2039 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief