Archieven

Dit bericht is 1605 keer gelezen

KRIMPEN A/D LEK – Elke woensdagavond kunnen jongeren uit Krimpen aan de Lek terecht bij de Mobiele Ontmoetingsplek van Youth for Christ (YFC) Krimpenerwaard voor een praatje, een spelletje, wat te drinken of een sportactiviteit.

“Youth for Christ Krimpenerwaard heeft als doel zoveel mogelijk jongeren in de Krimpenerwaard te ontmoeten en er voor hen te zijn”, geeft Priscilla van Os van YFC aan. “Jongeren hebben behoefte aan een eigen plek waar ze gezien en gehoord worden en waar ze zichzelf kunnen zijn. Door middel van zowel vaste als mobiele ontmoetingsplekken hopen we relationeel en preventief jongerenwerk te bieden.”

De mobiele ontmoetingsplek is een busje dat is ingericht om jongeren te ontvangen en waarin sport- en spelmateriaal aanwezig is. Er zijn altijd vrijwillige jongerenwerkers aanwezig.

In Krimpen aan de Lek is de Mobiele Ontmoetingsplek op woensdagavond tussen 19.30 en 21.30 uur te vinden op de parkeerplaats bij de Tuinfluiter (Krilpad). “Jongeren zijn welkom om vrijblijvend langs te komen.”

Naast de Mobiele Ontmoetingsplek in Krimpen aan de Lek, zijn er vaste inlooplocaties in Stolwijk en Bergambacht. Van Os: “Onze wens is om in elke kern van de gemeente een ontmoetingsplek te kunnen openen en de activiteiten uit te breiden met bijvoorbeeld huiswerkbegeleiding.”

Meer informatie staat op krimpenerwaard.yfc.nl.

Dit bericht is 1605 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief