Archieven

Dit bericht is 1028 keer gelezen

KRIMPENERWAARD – In september gaat, mits de coronamaatregelen het toelaten, het nieuwe seizoen van de Futsal League Krimpenerwaard van start. Zaalvoetbalteams kunnen zich tot eind mei inschrijven.

Maarten van Gent en Jan Timmer, de organisatoren van de Futsal League Krimpenerwaard kijken enorm uit naar de nieuwe competitie. “We hebben de acht teams die vorig jaar meededen gepolst of ze weer van de partij zijn. Daar werd enthousiast op gereageerd. Iedereen miste de voorbije tijd ‘de league’ en zeker ook de gezelligheid na afloop in Sportcafé De Bakwetering”, zegt medeorganisator Jan Timmer. “We hopen de lol en de goede sfeer onderling weer terug te brengen.”

Iedereen vanaf 18 jaar kan zich met een team inschrijven voor de Futsal League Krimpenerwaard. De wedstrijden worden op vrijdagavonden gespeeld in sporthal De Bakwetering in Lekkerkerk. In totaal gaat het om zo’n vijftien speelronden verdeeld over de periode september tot en met half mei. “Voor zo’n 250 euro ben je met je team een heel seizoen onder de pannen”, vertelt Maarten van Gent. “Dus verzamel snel een groep vrienden, collega’s en familieleden om je heen en meld je aan. Dat kan bij Jan Timmer via telefoonnummer 06-53794959 of timmertekst@gmail.com. Niet te lang wachten, want vol is vol.”

Dit bericht is 1028 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief