Archieven

Dit bericht is 2372 keer gelezen

KRIMPENERWAARD – De GGD Hollands Midden heeft de gemeente Krimpenerwaard gevraagd een corona-vaccinatielocatie te openen. Gekozen is voor zalencentrum De Waard in Bergambacht.

Deze locatie is gekozen vanwege de toegankelijkheid, centrale ligging en goede bereikbaarheid.

De GGD begint binnenkort met de voorbereidingen om de vaccinatielocatie op te bouwen. De GGD wil klaar staan als het RIVM aangeeft dat er vaccins beschikbaar zijn.

Verwacht wordt dat De Waard vanaf maart/april gebruikt wordt als vaccinatielocatie. De openingsdatum hangt af van de beschikbaarheid van de vaccins. De verwachting is dat de locatie tot september 2021 wordt gebruikt als vaccinatielocatie.

De Waard wordt in z’n geheel in gebruik genomen als vaccinatielocatie. Dat betekent dat de huidige huurders tot 1 september ergens anders moeten worden ondergebracht. De gemeente Krimpenerwaard gaat hierover in gesprek met GGD, Optisport en Team Sportservice Krimpenerwaard.

Parkeeroverlast rondom de vaccinatielocatie in Bergambacht wordt niet verwacht, aangezien er rondom het zalencentrum voldoende parkeerplaatsen zijn om de te verwachten toestroom aan bezoekers te kunnen opvangen.

Dit bericht is 2372 keer gelezen

Deel dit:

Een reactie op Zalencentrum De Waard in Bergambacht wordt vaccinatielocatie Krimpenerwaard

 • Na een aantal telefoontjes met de assistent van de huisarts in Haastrecht begrijp ik dat deze lokatie ook weer niet zeker is,
  en het waarschijnlijk weer locatie Gouda gaat worden volgens het RIVM en de GGD ..
  Op de GGD site middenholland staat nog steeds deWaard in Bergambacht wel als locatie aangegeven ?
  Ik wordt er gek van ,de huisarts zou mijn negentig jarige ouders komen prikken in maart 2021in het Hof van Stein in Haastrecht .
  Maar dat is na twee maanden wachten nog steeds onzeker of dat gaat gebeuren !
  Mijn ouders kunnen niet vanwege hun ouderdom en gezondheid naar een locatie van de GGD gaan ,maar die zegt bovendien nog steeds dat de Huisarts bij hen thuis zal komen ? dus niet. De huisarts op hun beurt zegt dat zij de middelen daarvoor niet krijgen van de RIVM en de GGD !
  Leuk geregeld allemaal Je zal zo maar oud moeten worden..en voor je land hebben gevochten Tuberculose overleeft de Azie-griep bombardement van Rotterdam en ,Indonesie overleeft , jaren bij de MLD Vliegveld Valkenburg (ZH) door de hele wereld op vliegdekschip Karel Doorman gevaren nu als oud Veteraan in de Krimpenerwaard thuis geen prik kunnen krijgen..??
  En bedankt hoor.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meest gelezen
 • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief