Het weer in de Krimpenerwaard

Archieven

Dit bericht is 3719 keer gelezen

SCHOONHOVEN – Vanuit het buitenland is de hype overgewaaid om knuffelberen voor het raam te plaatsen. Kinderen kunnen dan tijdens wandelingen op ‘berenjacht’. In de wijk Thiendenland is het idee opgepakt door Marcella Piek. Zij heeft de aanzet gegeven om de kinderen op zoek te laten gaan naar de knuffels.

Marcella is werkzaam in de kinderopvang en nu ook noodgedwongen thuis. “Met twee jonge kinderen van vier en één jaar ga ik graag regelmatig even naar buiten”, laat de initiatiefneemster weten in de uitzending bij RTV Krimpenerwaard. “De kinderen vinden het heel leuk om op zoek te gaan naar huizen met een beer voor het raam. Afgelopen week ben ik gestart met de facebookpagina Berenjacht Schoonhoven. Daar kunnen de leden de foto’s kunnen plaatsen. Het wordt nu wel erg leuk”, aldus de de vriendelijke moeder.

Het initiatief beperkt zich inmiddels niet tot de wijk Thiendenland. Inmiddels worden ook in de andere wijken beren gesignaleerd. Het is een kwestie van dagen, voordat ook in andere kernen van onze gemeente het berenjachtseizoen van start gaat.

 

Dit bericht is 3719 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief