Archieven

Dit bericht is 2304 keer gelezen

SCHOONHOVEN – Het Schoonhovens zilver kan uiteraard niet ontbreken op de bekende kunst- en antiekbeurs PAN, die nog tot en met zondag in de Amsterdamse Rai wordt gehouden.

Zilversmid Paul de Vries is al jaren present op de PAN. Voorheen met Galerie De Watertoren en nu met ‘Passi Atelier’. Het is ook de naam van het nieuwe atelier dat hij onlangs heeft betrokken in het voormalig schoolgebouw aan de Jan Kortlandstraat in Schoonhoven. Het nieuwe atelier wordt op 14 december, voorafgaand aan de Nacht van het Zilver, officieel geopend.

Paul de Vries verleent in zijn stand op de PAN ook gastvrijheid aan een nationale en internationale selectie zilversmeden/kunstenaars zoals Eelco Veenman, Mark Alexander, Guido Schram, Tamara van Kekerix, Simone ten Hompel, Yuki Ferdinandsen, Carsten From Andersen, Lasse Baehring en Froukje Idsardi. Die daar samen met De Vries werk exposeren. Al op de eerste publieksdag van de beurs toonde De Vries zich zeer tevreden over de belangstelling voor zijn werk en dat van zijn collega´s

De kunst- en antiekbeurs Pan 2019 met veelal zeer gerenommeerde deelnemers, galeries, antiquairs en kunsthandelaren, biedt de liefhebbers een zeer veelzijdig aanbod. Van oude meesters tot moderne kunst en design. Voor de beurs geldt een zware kwaliteitsbewaking. 87 onafhankelijke keurmeesters hebben elk object bekeken. Natuurlijk zijn er zeer prijzige kunstwerken te koop, maar ook voor de smallere beurs is er het nodige te kiezen.

Dit bericht is 2304 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief