Archieven

Dit bericht is 945 keer gelezen

(Foto: Rob Glastra)

(Foto: Rob Glastra)

SCHOONHOVEN – Burgemeester Roel Cazemier van Krimpenerwaard mocht zaterdag de nieuwste editie van het Zilverstad Magazine in ontvangst nemen. Het blad is een uitgave van Stichting Schoonhoven Zilverstad en wordt deze week bezorgd in de gemeente Krimpenerwaard en omliggende dorpen van Schoonhoven.

De katernen in het blad vertellen over de verschillende krachten en functies van Schoonhoven: als vestingstad, zilverstad, creatieve ondernemersstad en parel in de Krimpenerwaard.

Het gaat goed met Schoonhoven, schrijf Dick de Cloe in zijn voorwoord. De Cloe is ambassadeur van de Zilverstad en verzorgde de overhandiging. Hij vervolgt met: In Schoonhoven zijn initiatieven die een ongekend positieve energie opleveren.

De coverstory van Zilverstad Magazine zet een van die initiatieven in de spotlights: galerie Meesters van de Zilverstad. In het magazine leest men verder over ontwikkelingen in Schoonhoven zoals de herinrichting van Buiten de Veerpoort en een nieuwe fase voor de Ondernemerskring, must-sees en winkels in de binnenstad, Schoonhoven binnen de Oude Hollandse Waterlinie en beweging en natuur rondom de Zilverstad.

Op de nieuwe website InSchoonhoven.nl is te zien op welke locaties Zilverstad Magazine 2019 verkrijgbaar is.

Dit bericht is 945 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief