Archieven

Dit bericht is 712 keer gelezen

LEKKERKERK- Op zondagmiddag 11 december verzorgt op uitnodiging van de VVP-afdeling Lekkerkerk en omstreken het Vocaal ensemble “Sega di Canto” een concert in de Grote of Johanneskerk in Lekkerkerk. Het inmiddels in de Krimpenerwaard bekende koor heeft gekozen voor een programma wat aansluit op de Advents- en Kersttijd, zoals met liederen uit de Weihnachtsoratorium van Bach en de Pastorale van Beethoven.

Sega di Canto is een ensemble dat in 2008 is gestart. Het ensemble is constant op zoek naar uitdagende muziek met een verbindend thema. Diverse concerten waren al een succes te noemen. Naast eigen concerten heeft het ensemble meegewerkt aan een aantal passieconcerten in de regio.

Het koor staat onder leiding van dirigent Gerard Lang en wordt op de piano en orgel begeleid door de bekende, in Lekkerkerk geboren, Jeroen Liedorp.

Gratis toegankelijk
Het koor verzorgde voor de VVP al eerder een concert; in 2014. Dat was toen een groot succes en werd door een talrijk publiek bijgewoond. Wilt u Sega di Canto eerst eens horen? Dat wordt nu wel heel makkelijk. Het concert op 11 december is namelijk gratis toegankelijk, maar wel is er na afloop een open schaalcollecte. Het concert beging om 15.00 uur in de Grote of Johanneskerk, Kerkplein 4 in Lekkerkerk. In de directe omgeving is voldoende gratis parkeerruimte.

 

 

Dit bericht is 712 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief