Archieven

Dit bericht is 718 keer gelezen

LEKKERKERK – Op zondagmiddag 30 oktober speelt op uitnodiging van de VVP (Vereniging van Vrijzinnige Protestanten) afdeling Lekkerkerk en omstreken Pauline Seebregts haar Voorstelling “Schuilplaats voor Eenzaamheid”. Een voorstelling met verhalen van ‘gewone’ mensen. Over wat eenzaamheid met je doet. En de vraag of eenzaamheid misschien toch ook een geschenk in zich draagt.

Eenzaamheid is je niet verbonden voelen. Je mist een hechte, emotionele band met anderen, of je hebt minder contact met andere mensen dan je wenst. Eenzaamheid gaat vaak gepaard met kenmerken als negatieve gevoelens van leegte, verdriet, angst, zinloosheid en soms treden er ook lichamelijke en psychische klachten op. Eenzaamheid is een persoonlijke ervaring. Anderen kunnen moeilijk van buitenaf zien of je eenzaam bent. De één heeft er ook minder last van dan de ander.

In de voorstelling haalt Pauline Seebregts verhalen op van mensen, jong en oud, wat doet het met je en hoe is het zover gekomen. De integere en waargebeurde verhalen worden met warmte, een glimlach en een kwinkslag verteld. Verhalen, afgewisseld met muziek, om over na te denken en die soms ook zachtjes ontroeren.

De voorstelling begint om 15.00 uur en vindt plaats in de Grote of Johanneskerk, Kerkplein 4 in Lekkerkerk. De toegang is vrij. Na afloop is er een open schaalcollecte.

Voor meer informatie kunt u bellen naar telefoon 0180-662721 of 06-54392483.

Informatie over de voorstelling kunt u ook nalezen op: www.pkn-lekkerkerk.nl/onzegemeente/vvp

Dit bericht is 718 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief