Archieven

Dit bericht is 366 keer gelezen

HAASTRECHT – Niemand minder dan de nestor van dit genre, Wim Pols, is deze keer te gast in de gezellige ambiance van Theater Concordia in Haastrecht. Wim is naast zanger, ook jarenlang presentator geweest van het radio programma Country Trail. De vriendschap tussen hem en het Goudse Trio Change of Key, gaat heel ver terug. Zo overhandigde hij het eerste exemplaar van hun debuut CD ‘Home is Where My Heart is’ tijdens de presentatie in 2007 in de Garenspinnerij in Gouda.

De afgelopen jaren is Wim regelmatig te gast geweest in Haastrecht. Met zijn prachtige warme stem en zijn innemende persoonlijkheid weet hij de harten van de luisteraars te raken. Samen met Change of Key is er gevarieerd repertoire samengesteld, waarin de raakvlakken tussen Country en Gospel heel mooi tot haar recht zullen komen. Beide acts zullen een klein setje solo spelen, maar het overgrote gedeelte van deze middag wordt gezamenlijk gevuld met bekende en onbekende Country & Gospel songs.

Aanvang 14.30 u, de deuren gaan om 14.00 uur open en de entree is € 7,50 p.p. Reserveren of informatie kan via 06-54918147 / info@marykee.com.

Dit bericht is 366 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief